Recensies

Recensies geschreven door de baasjes van de honden die bij onze hondenschool verschillende cursussen volgen of hebben gevolgd.

Baasje van Saartje:

We (Australian labradoodle Saartje en ik) zijn in eerste instantie gestart bij een andere hondenschool, waar we na 5 lessen teleurgesteld, onzeker en gedemotiveerd afscheid hebben genomen. Op advies van de trimster hebben we contact gezocht met SAR. Wilma wist ons binnen de kortste keren het vertrouwen en plezier weer terug te geven tijdens de puppy lessen. Geholpen door haar passie, liefde, aandacht en geduld ervaarden we hoe leuk het kan zijn om samen te trainen en zijn we reuze trots op het slagen voor het puppy examen! We hebben ons direct ingeschreven voor de jonge honden cursus. Dat zal vast onze laatste cursus niet zijn.

Theo:

Geen snoepjes mee naar les en toch je hond een hoop (aan)leren? Het lukt bij Wilma! Wat voor weer het ook is, heerlijk enthousiast is ze, zowel naar de hond als naar de baas. Ik ga met plezier naar school.

Mathieu:

Inmiddels aan mijn 3e cursus begonnen bij Sar Overbetuwe. Kleine groepen met veel aandacht voor hond en begeleider. Steeds enthousiast en met positieve energie het beste uit mens en dier halen. Een echte aanrader als je samen met je hond iets leuks wil doen.

Ria Huberts met Tara:

Wij zijn nu 2 jaar actief bij de hondenschool SAR Overbetuwe. Onze Mechelse herder ‘Tara’ is netjes en correct opgevoed, dat hebben we grotendeels te danken aan Wilma en Marco van de hondenschool SAR. Dit zijn mensen die hard werken aan het gedrag van onze hond en zijn consequent. De hond wordt op een leuke manier beloont wanneer hij of zij de oefeningen goed uitvoerd. Wilma en Marco zijn professionals in hun werk, hebben veel geduld voor hun cursisten zowel voor de hond als hun baasje. Verschillende cursussen al gedaan bij ze want de keuze is groot, het blijft geweldig leuk, iedere zondagochtend weer gezellig met onze Tara naar Wilma die ons les geeft. Mocht er buiten de cursus tijden nog incidenten voorvallen dan staan ze altijd gelijk voor je klaar. Onze dank is groot dat wij weer iedere week daar aan mogen deelnemen. Hopelijk dit nog jaren te mogen doen bij hun. Wij wensen Wilma en Marco dan ook heel veel succes de komende jaren.

Henny met Puk:

Ik zit met ons hondje Puk (kruising Maltezer en een Poedel) al bijna 1,5 jaar bij SAR op cursus. Heel goede ervaring mee, we vinden het beide heel leuk om er op zaterdag naar toe te gaan. Is inmiddels de 4e cursus al die we volgen. Voor ieder een aanrader.

Carina:

Ik zit met 2 honden bij 2 verschillende cursussen bij de SAR. Ontzettend leuk en dolenthousiaste honden. We gaan zeker door met vervolg hiervan. Echt een aanrader met mensen met een puppy of volwassen hond!

Marco:

Onze hond Doran is nu aan een tweede cursus begonnen bij Wilma op zaterdag. Hij vindt het echt super. In het begin was hij erg onzeker , maar dat is tijdens de lessen volledig verdwenen. Hij vertrouwd Wilma volledig , zelfs bij het onderdeel de wip. Het is echt een waar plezier om te zien dat hij daar weer zin in heeft.Onze hond ie een heel stuk rustiger en zelfverzekerder geworden nu hij de lessen bij Wilma volgt. Echt een aanrader!

Anne-Marie Bruist:

Dankzij jullie deskundige begeleiding heb ik weer meer vertrouwen en plezier om samen met lieve Boris (Mechelse herder) te trainen en te oefenen.

Karin:

Inmiddels volg ik met mijn hond Ties alweer de 3e cursus bij SAR/ Wilma.
Ties is een Friese Stabij (reu) , erg eigenwijs en dreef mij af en toe tot wanhoop. Gelukkig gaat dat – na het volgen van de cursussen-inmiddels een stuk beter.
Zowel Ties als ik hebben plezier in de trainingen , omdat de hond d.m.v. het spelen met een bal dingen leert. Hierdoor wordt het contact met de hond actiever en intensiever.
Als hij de oefeningen goed doet wordt hij positief beloond. Daardoor kan ik zijn aandacht gemakkelijker vast houden dan bv hem te belonen met een klikker en een snoepje. De oefeningen worden stapsgewijs opgebouwd en steeds een stuk verder uitgebreid.
Tijdens de trainingen wordt er gewerkt in kleine groepen en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en het doen van oefeningen met de hond. Wilma weet met veel kunde , geduld en humor de baasjes en de honden te begeleiden. En er is altijd gelegenheid voor het stellen van vragen.